" alt="Vermeulen den Otter" />

Alle belegde broodjes voor maar 4,95!

Bakkerij Dikke Mik adviseert: “Beleg je geld niet, maar doe dit wel met je brood”
Bewoners uit Breda, Oosterhout en omstreken profiteren de hele maand oktober van vers belegde broodjes met hoge kortingen. Bij maar liefst 3 filialen van Dikke Mik (Breda & Oosterhout) wordt jouw favoriete broodje vers belegd, op een broodsoort naar keuze en voor maar € 4,95 per stuk!

Oktober knaller – Vers belegde broodjes pakker

Bakkerij Dikke Mik biedt een breed assortiment aan belegde broodjes. Van een broodje gezond, Brie, gehaktbal, carpaccio tot aan gerookte zalm. Altijd vers, rijkelijk belegd en geschikt voor iedere gelegenheid. Dus woon, studeer, werk of shop je in de buurt van Brabantplein, het centrum van Breda (Halstraat) of Zuiderhout (Oosterhout)? Dan bestel je een vers belegd broodje voor maar € 4,95 per stuk! Welke is jouw favoriet?

NIEUW – Broodje van de Maand
Naast ons huidige assortiment aan vers belegde broodjes, hebben we nu ook een broodje van de maand! In oktober is dit een Italiaanse wrap met pesto-mayonaise, parmaham, tomatentapenade, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Ook het broodje van de maand bestel je voor maar € 4,95!

Tot snel bij Bakkerij Dikke Mik!

Bestellen kan telefonisch, via de webshop of in een van onze winkels in Breda (Brabantplein & Halstraat) of in Oosterhout (Zuiderhout). Vóór 11.00 uur telefonisch besteld, is tussen 12.00 uur en 12.30 uur ophalen. Of bestel online voor de volgende dag via www.bakkerijdikkemik.nl/webshop/

Maar natuurlijk helpen we je ook graag in de winkel. Loop gerust even binnen in een van onze winkels.