Vermeulen den Otter

Werken bij

Bij alle medewerkers van Bakkerij Dikke Mik is het met hun passie voor versgebakken brood en overheerlijk banket dik in orde. Sinds 1972 staat elke dag in het teken van het blij maken van mensen met onze hoogwaardige brood- en banketproducten. Samen zorgen we ervoor dat deze als warme broodjes over de toonbank gaan.

Ben jij wel in voor een vers avontuur? Wil jij aan ons laten zien wat je ervan bakt? Bakkerij Dikke Mik is altijd op zoek naar nieuwe talenten en ervaren krachten. Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Voor meer informatie kun je mailen naar pz@bakkerijdikkemik.nl of bel 073-5112406. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures :

→ Broodbakkers

→ Chauffeurs

→ Verkoopmedewerkers

Wij zoeken verkoopmedewerkers! Heb jij je buik vol van die dun belegde boterham? Een kruimeltje is ook brood, maar bij Dikke Mik heb je altijd voldoende op de plank. Kom werken in onze winkel. We zoeken iemand voor minimaal 24 uur per week die flexibel inzetbaar is in onze verschillende filialen. Reageer direct.

Je hebt een ‘komt voor de bakker’ mentaliteit, hier werk je met ambachtelijke producten in een team vol gepassioneerde specialisten en je bedient tevreden terugkerende klanten. Het is jouw doel dat onze klanten blij blijven en iedere dag met een goed gevoel en een volle broodmand huiswaarts keren.

Dikke Mik is een ambachtelijke bakkerij met vijf winkels in Breda en een winkel in Oosterhout. ‘s Nachts werken onze bakkers, zodat de warme broodjes ‘s ochtends over de toonbank vliegen. Hier werken vakmensen met een hart voor het ambacht.

Dat proef je!

We zijn een groeiend bedrijf, dat betekent dat jij een graantje mee kunt pikken. Iedereen met passie en ambitie rijst onder onze warme handdoek.
Smaakt dit naar meer? Laat van je horen. Mail ons, bel ons of neem je CV onder de arm en kom deze kant op. We houden van een gezellig gesprek.